Potravinársky technológ - pasterant
Miesto práce Lovčica-Trubín
Druh pracovného pomeru plný úväzok
Termín nástupu ihneď
Mzdové podmienky (brutto) hodinová mzda + prémie 15% (pohyblivá zložka mzdy), príplatky za prácu cez víkend a sviatky + príspevok do DSS (tretí pilier)
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- vývoj nových produktov a inovácia existujúcich receptúr
- vedenie a aktualizovanie technologickej dokumentácie
- dohľad nad dodržiavaním receptúr a technologického postupu
- riadenie a kontrola pracovníkov vo výrobnej prevádzke
- kontrola kvality
- zastupovanie kolegov vo výrobe
- znalosti procesov HACCP
- dodržiavanie predpísaného technologického postupu
- kontrola funkčnosti a čistota strojných zariadení
- pracovný čas od 5:00 do 13:30
Zamestnanecké výhody, benefity
Príspevok do 3. piliera, zvýhodnená cena stravy, naturálie
Informácie o výberovom konaní
V prípade, že Vás ponuka zaujala kontaktujte nás telefonicky alebo e-mailom. K žiadosti je potrebné priložiť životopis.
Požiadavky na zamestnanca
Jazykové znalosti Slovenský jazyk
Vzdelanie biotechnológie, potravinárstvo
Prax minimálne 1 rok
Vodičský preukaz B
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- technologické, analytické, inovatívne myslenie
- ochota učiť sa nové veci a zdieľať skúsenosti
- zvládanie stresových situácií
- zodpovednosť
- schopnosť samostatne riešiť problémy
- flexibilita
- komunikatívnosť
- precíznosť
Stručný popis spoločnosti
Sme poľnohospodárske družstvo so zameraním na výrobu krmív, chov hovädzieho dobytka na mlieko a finalizáciu mliečnych výrobkov.
Kontakt
Tel.: +421 915 234 981
E-mail: mliekaren@pdlovcicatrubin.sk