Potravinársky technológ - pasterant

Miesto práce Lovčica-Trubín

Druh pracovného pomeru plný úväzok

Termín nástupu ihneď

Mzdové podmienky (brutto) hodinová mzda + prémie 15% (pohyblivá zložka mzdy), príplatky za prácu cez víkend a sviatky + príspevok do DSS (tretí pilier)

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti 

  • vývoj nových produktov a inovácia existujúcich receptúr 
  • vedenie a aktualizovanie technologickej dokumentácie
  • dohľad nad dodržiavaním receptúr a technologického postupu 
  • riadenie a kontrola pracovníkov vo výrobnej prevádzke
  • kontrola kvality
  • zastupovanie kolegov vo výrobe
  • znalosti procesov HACCP 
  • dodržiavanie predpísaného technologického postupu
  • kontrola funkčnosti a čistota strojných zariadení
  • pracovný čas od 5:00 do 13:30

Zamestnanecké výhody, benefity

Príspevok do 3. piliera, zvýhodnená cena stravy, naturálie

Informácie o výberovom konaní

V prípade, že Vás ponuka zaujala kontaktujte nás telefonicky alebo e-mailom. K žiadosti je potrebné priložiť životopis.

Požiadavky na zamestnanca

Jazykové znalosti Slovenský jazyk

Vzdelanie biotechnológie, potravinárstvo

Prax minimálne 1 rok

Vodičský preukaz

Osobnostné predpoklady a zručnosti

  • technologické, analytické, inovatívne myslenie
  • ochota učiť sa nové veci a zdieľať skúsenosti 
  • zvládanie stresových situácií
  • zodpovednosť
  • schopnosť samostatne riešiť problémy
  • flexibilita
  • komunikatívnosť
  • precíznosť

Stručný popis spoločnosti

Sme poľnohospodárske družstvo so zameraním na výrobu krmív, chov hovädzieho dobytka na mlieko a finalizáciu mliečnych výrobkov.

Kontakt

Tel.: +421 915 234 981

E-mail: mliekaren@pdlovcicatrubin.sk